Expedice 6. ledna 2025
Doprava zdarma na výdejní místa
Expedice 6. ledna 2025
Doprava zdarma na výdejní místa
Běžné nože si s vykosťováním ryb a masa obecně nedovedou příliš poradit, protože k této činnosti nemají uzpůsobenou čepel, proto existují speciální vykosťovací nože, které naleznete v této kategorii. Vykosťovací nůž se vyznačuje velmi dlouhou a tenkou čepelí, se kterou dokáže velmi precizně oddělit maso od kosti. Je nepostradatelným pomocníkem při filetování ryb.
Vykosťovací nože XinZuo jsou vyrobeny z prvotřídní damaškové, německé nebo kompozitní oceli a jsou ručně opracovány čínskými mistry ve městě nožů Yangjiang. Ruční opracování dává vykosťovacím nožům XinZuo nejen jedinečnost každého kousku, ale i velmi ostré ostří, se kterým budete filetovat ladnými řezy bez potrhání masa.
Vykosťovací nůž XinZuo Yu B13R 6" s čepelí z kvalitní damaškové oceli s ručním opracováním si poradí s vykostěním vepřového, hovězího i rybího masa.
Vykosťovací nůž XinZuo Yi B27 6" s čepelí z kvalitní damaškové oceli si poradí s vykostěním hovězího, vepřového i rybího masa.
Luxusní ručně vyráběný vykosťovací nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.
Vykosťovací nůž XinZuo He B1H 5,5" s čepelí z kvalitní damaškové oceli s ručním opracováním si poradí s vykosťováním masa.