Doprava zdarma na výdejní místa
Steakový nůž XinZuo B46W 5"
Luxusní ručně vyráběný steakový nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.
Kategorie: | Steakové nože |
---|---|
Záruka: | 3 roky |
Druh oceli: | Damašková |
Řada nožů: | Jiang B46W |
Velikost čepele: | 5" |
Steakový nůž XinZuo Jiang 5" (B46W)
Steakový nůž XinZuo Jiang B46W 5" pochází z tradičního čínského města nožů Yangjiang, ve kterém se vyrábí ty nejlepší nože celá staletí. Místní mistři si své umění výroby a opracování nožů předávají z generace na generaci. XinZuo při výrobě tohoto nože využívá to nejlepší z moderní a tradiční výroby nožů. Každý nůž od výrobce XinZuo je jedinečný, díky závěrečnému preciznímu ručnímu opracování.
Přednosti kuchyňských nožů z řady Jiang B46W
Řada nožů B46W Jiang patří mezi vrcholné dílo našich mistrů nožířů. Na čepel nožů byla použita japonská ocel AUS10, která je právem označována jednou z nejlepších ocelí pro kuchyňské nože určené pro profesionální kuchaře i nadšence, kteří se s běžnými noži nespokojí. Jedinečnost nožů podtrhuje rukojeť z ořechového dřeva, která má moderní vzhled s důrazem na ergonomii.
Steakový nůž od XinZuo pro snadné krájení
Steakové nože jsou základem pro kvalitní gastronomický zážitek z dobrého steaku. Není nic horšího nežli přetažený steak a nekvalitní nůž, který maso spíše potrhá a poškodí, čímž dojde k vytečené veškeré šťávy. Kvalitní steakové nože od XinZuo vám dokáží, že steak lze krájet ladnými řezy bez potřeby použití velké síly. Vzhledem k oblibě konzumace masa a steaků v České republice by steakový nůž by neměl chybět v žádné domácnosti.
Vyroben z prémiových materiálů s mistrnou ruční prací
Tento steakový nůž je vyroben z prvotřídní damaškové oceli AUS10, která je vyráběna věhlasnou firmou Aichi Steel v Japonsku. Tato inovativní japonská ocel se vyznačuje vysokou ostrostí a odolností. Ocel má vysoký obsah uhlíku (1,10 %) a vysoký obsah chrómu (14,50 %), díky kterým má vyšší odolnost proti korozi. Tvrdost oceli činní 60+/-2 Rockwella. Jádro čepele nože z japonské oceli má 67 vrstev a prošlo vakuovým kryogenním zpracováním. Ochranu proti korozi zajišťuje vnější SUS430 nerezová ocel, do které je jádro nože vloženo.
Zajímavost: XinZuo jako přední inovátor v oblasti výroby kuchyňských nožů kombinuje tradiční a nejmodernější techniky výroby. Díky jeho nejmodernější metodě vakuového tepelného zpracování mají kuchyňské nože XinZuo ve srovnání s noži vyrobenými pouze běžným tepleným zpracováním vyšší tvrdost a ostrost, též delší živostnost. Ve spojení s tradičním závěrečným ručním ostřením nožů mistry nožíři, s jejichž umem předávaným z generace na generaci se žádný stroj nemůže srovnávat, mají kuchyňské nože XinZuo i prémiovou ostrost, kterou strojově ostřené nože nedosahují.
Rukojeť z ořechového dřeva
Rukojeť nože je vyrobena ze severoamerického černého ořechu. V rukojeti vyniká řemeslně ručně leštěná syntetická volská kost. Barva a vzhled materiálu rukojeti nože se může oproti produktovým obrázkům mírně lišit z důvodu výroby rukojeti z jiného kusu dřeva nebo rozdílným stářím dřeva. Rukojeť dokonale padne do ruky a pohodlně se drží i při déle trvajícím krájení v profesionální kuchyni.
Dárkové ekologické balení nože
Steakový nůž XinZuo Jiang B46W 5" je zabalen v elegantní ekologické krabičce, se kterou je ideálním praktickým dárkem do domácnosti. Krabička této řady nožů je založena na ekologických materiálech a šetrnosti k životnímu prostředí. S jednotným elegantním vzhledem. Kvalitní nůž od výrobce XinZuo v takovéto krabičce udělá radost každému obdarovanému.
Rozměry a parametry steakového nože
Nůž XinZuo Jiang B46W 5" | |
Značka: | XinZuo |
Řada: | Jiang B46W |
Typ nože: | Nůž na steaky |
Délka čepele: | 131 mm |
Výška čepele: | 33 mm |
Délka rukojeti: | 126 mm |
Celková délka: | 257 mm |
Tloušťka: | 2,5 mm |
Hmotnost: | 104 g |
Materiál: |
Jádro: Japonská damašková ocel AUS10 67 vrstev Vnější ochrana: nerezová ocel SUS430 |
Tvrdost: | 60+/-2 Rockwella |
Rukojeť: |
Ořechové dřevo |
Místo výroby: | Yangjiang Čína |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.