Doprava zdarma na výdejní místa
Nůž na pečivo XinZuo B46W 8"
Luxusní ručně vyráběný nůž na pečivo XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.
Kategorie: | Nože na chléb a pečivo |
---|---|
Záruka: | 3 roky |
Druh oceli: | Damašková |
Řada nožů: | Jiang B46W |
Velikost čepele: | 8" |
Nůž na pečivo XinZuo Jiang 8" (B46W)
Nůž na pečivo XinZuo Jiang B46W 8" pochází z tradičního čínského města nožů Yangjiang, ve kterém se vyrábí ty nejlepší nože celá staletí. Místní mistři si své umění výroby a opracování nožů předávají z generace na generaci. XinZuo při výrobě tohoto nože využívá to nejlepší z moderní a tradiční výroby nožů. Každý nůž od výrobce XinZuo je jedinečný, díky závěrečnému preciznímu ručnímu opracování.
Přednosti kuchyňských nožů z řady Jiang B46W
Řada nožů B46W Jiang patří mezi vrcholné dílo našich mistrů nožířů. Na čepel nožů byla použita japonská ocel AUS10, která je právem označována jednou z nejlepších ocelí pro kuchyňské nože určené pro profesionální kuchaře i nadšence, kteří se s běžnými noži nespokojí. Jedinečnost nožů podtrhuje rukojeť z ořechového dřeva, která má moderní vzhled s důrazem na ergonomii.
Nůž na pečivo od XinZuo pro snadné krájení
Tento nůž patří mezi speciální nože na pečivo. Vyznačuje se dlouhou délkou čele se speciálně vroubkovaným ostřím pro snadné krájení křehkého pečiva, aniž by došlo k jeho pomačkání, potrhání či rozlámání. Nůž na pečivo si poradí i s čerstvým křupavým pečivem a neměl by chybět v žádné domácnosti. Vhodný na krájení chleba i baget.
Vyroben z japonské oceli s mistrnou ruční prací
Tento nůž na pečivo je vyroben z prvotřídní damaškové oceli AUS10, která je vyráběna věhlasnou firmou Aichi Steel v Japonsku. Tato inovativní japonská ocel se vyznačuje vysokou ostrostí a odolností. Ocel má vysoký obsah uhlíku (1,10 %) a vysoký obsah chrómu (14,50 %), díky kterým má vyšší odolnost proti korozi. Tvrdost oceli činní 60+/-2 Rockwella. Jádro čepele nože z japonské oceli má 67 vrstev a prošlo vakuovým kryogenním zpracováním. Ochranu proti korozi zajišťuje vnější SUS430 nerezová ocel, do které je jádro nože vloženo. Nůž je ostřen pod úhlem 30°.
Zajímavost: XinZuo jako přední inovátor v oblasti výroby kuchyňských nožů kombinuje tradiční a nejmodernější techniky výroby. Díky jeho nejmodernější metodě vakuového tepelného zpracování mají kuchyňské nože XinZuo ve srovnání s noži vyrobenými pouze běžným tepleným zpracováním vyšší tvrdost a ostrost, též delší živostnost. Ve spojení s tradičním závěrečným ručním ostřením nožů mistry nožíři, s jejichž umem předávaným z generace na generaci se žádný stroj nemůže srovnávat, mají kuchyňské nože XinZuo i prémiovou ostrost, kterou strojově ostřené nože nedosahují.
Rukojeť z ořechového dřeva
Rukojeť nože je vyrobena ze severoamerického černého ořechu. V rukojeti vyniká řemeslně ručně leštěná syntetická volská kost. Barva a vzhled materiálu rukojeti nože se může oproti produktovým obrázkům mírně lišit z důvodu výroby rukojeti z jiného kusu dřeva nebo rozdílným stářím dřeva. Rukojeť dokonale padne do ruky a pohodlně se drží i při déle trvajícím krájení v profesionální kuchyni.
Elegantní ekologické balení nože
Nůž na pečivo XinZuo Jiang B46W 8" je zabalen v elegantní ekologické krabičce, se kterou je ideálním praktickým dárkem do domácnosti. Krabička této řady nožů je založena na ekologických materiálech a šetrnosti k životnímu prostředí. S jednotným elegantním vzhledem. Kvalitní nůž od výrobce XinZuo v takovéto krabičce udělá radost každému obdarovanému.
Rozměry a parametry nože na pečivo
Nůž XinZuo Jiang B46W 8" | |
Značka: | XinZuo |
Řada: | Jiang B46W |
Typ nože: | Nůž na chléb a pečivo |
Délka čepele: | 211 mm |
Výška čepele: | 40 mm |
Délka rukojeti: | 145 mm |
Celková délka: | 356 mm |
Tloušťka: | 2.6 mm |
Hmotnost: | 209 g |
Materiál: |
Jádro: Japonská damašková ocel AUS10 67 vrstev Vnější ochrana: nerezová ocel SUS430 |
Tvrdost: | 60+/-2 Rockwella |
Rukojeť: |
Ořechové dřevo |
Místo výroby: | Yangjiang Čína |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.