Doprava zdarma na výdejní místa
Nakiri nůž XinZuo B46W 7"
Luxusní ručně vyráběný nakiri nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.
Kategorie: | Nakiri nože |
---|---|
Záruka: | 3 roky |
Druh oceli: | Damašková |
Řada nožů: | Jiang B46W |
Typ nože: | Japonský |
Velikost čepele: | 7" |
Nakiri nůž XinZuo Jiang 7" (B46W)
Nakiri nůž XinZuo Jiang B46W 7" pochází z tradičního čínského města nožů Yangjiang, ve kterém se vyrábí ty nejlepší nože celá staletí. Místní mistři si své umění výroby a opracování nožů předávají z generace na generaci. XinZuo při výrobě tohoto nože využívá to nejlepší z moderní a tradiční výroby nožů. Každý nůž od výrobce XinZuo je jedinečný, díky závěrečnému preciznímu ručnímu opracování.
Výjimečná řada nožů B46W Jiang
Řada nožů B46W Jiang patří mezi vrcholné dílo našich mistrů nožířů. Na čepel nožů byla použita japonská ocel AUS10, která je právem označována jednou z nejlepších ocelí pro kuchyňské nože určené pro profesionální kuchaře i nadšence, kteří se s běžnými noži nespokojí. Jedinečnost nožů podtrhuje rukojeť z ořechového dřeva, která má moderní vzhled s důrazem na ergonomii.
Nakiri nůž od XinZuo nejen na zeleninu
Nakiri nože spadají mezi japonské typy nožů. Jsou speciálně uzpůsobené pro krájení zeliny a bylin. Nakiri nůž má velmi širokou čepel se zaobleným ostřím pro pohodlné krájení kolíbavým pohybem. Poradí si se sekáním a krájením i tvrdé kořenové zeleniny bez nutnosti vynaložení velké fyzické síly. Zeleninu dokáže nakrájet na velmi tenké plátky a proužky, jak jste zvyklí z asijských restaurací. Široká čepel nakiri nože umožňuje snadné přenášení zpracovaných surovin na ni.
Vyroben z prémiových materiálů s mistrnou ruční prací
Tento nakiri nůž je vyroben z prvotřídní damaškové oceli AUS10, která je vyráběna věhlasnou firmou Aichi Steel v Japonsku. Tato inovativní japonská ocel se vyznačuje vysokou ostrostí a odolností. Ocel má vysoký obsah uhlíku (1,10 %) a vysoký obsah chrómu (14,50 %), díky kterým má vyšší odolnost proti korozi. Tvrdost oceli činní 60+/-2 Rockwella. Jádro čepele nože z japonské oceli má 67 vrstev a prošlo vakuovým kryogenním zpracováním. Ochranu proti korozi zajišťuje vnější SUS430 nerezová ocel, do které je jádro nože vloženo.
Rukojeť z ořechového dřeva
Rukojeť nože je vyrobena ze severoamerického černého ořechu. V rukojeti vyniká řemeslně ručně leštěná syntetická volská kost. Barva a vzhled materiálu rukojeti nože se může oproti produktovým obrázkům mírně lišit z důvodu výroby rukojeti z jiného kusu dřeva nebo rozdílným stářím dřeva. Rukojeť dokonale padne do ruky a pohodlně se drží i při déle trvajícím krájení v profesionální kuchyni.
Zajímavost: XinZuo jako přední inovátor v oblasti výroby kuchyňských nožů kombinuje tradiční a nejmodernější techniky výroby. Díky jeho nejmodernější metodě vakuového tepelného zpracování mají kuchyňské nože XinZuo ve srovnání s noži vyrobenými pouze běžným tepleným zpracováním vyšší tvrdost a ostrost, též delší živostnost. Ve spojení s tradičním závěrečným ručním ostřením nožů mistry nožíři, s jejichž umem předávaným z generace na generaci se žádný stroj nemůže srovnávat, mají kuchyňské nože XinZuo i prémiovou ostrost, kterou strojově ostřené nože nedosahují.
Dárkové balení nože
Nakiri nůž XinZuo Jiang B46W 7" je zabalen v elegantní krabičce, se kterou je ideálním praktickým dárkem do domácnosti. Krabička této řady nožů je založena na ekologických materiálech a šetrnosti k životnímu prostředí. S jednotným elegantním vzhledem. Kvalitní nůž od výrobce XinZuo v takovéto krabičce udělá radost každému obdarovanému.
Rozměry a parametry nakiri nože
Nůž XinZuo Jiang B46W 7" | |
Značka: | XinZuo |
Řada: | Jiang B46W |
Typ nože: | Nakiri nůž |
Délka čepele: | 185 mm |
Výška čepele: | 55 mm |
Délka rukojeti: | 145 mm |
Celková délka: | 330 mm |
Tloušťka: | 2.6 mm |
Hmotnost: | 244 g |
Materiál: |
Jádro: Japonská damašková ocel AUS10 67 vrstev Vnější ochrana: nerezová ocel SUS430 |
Tvrdost: | 60+/-2 Rockwella |
Rukojeť: |
Ořechové dřevo |
Místo výroby: | Yangjiang Čína |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.