Doprava zdarma na výdejní místa
Japonský nůž - typ nože, Strana 3
Ručně vyráběný santoku nůž XinZuo Yu B13D s 7" čepelí z damaškové oceli a kvalitní dřevěnou rukojetí z Ironwood.
Speciální šéfkuchařský nůž Bunka japonského stylu z damaškové oceli a s ergonomickou designovou rukojetí. Součástí balení je i elegantní dřevěné pouzdro na čepel nože.
Nakiri nůž XinZuo Zhen PM8 6,8" z damaškové oceli s osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu.
Speciální nůž sashimi japonského typu s 270 mm dlouhou čepelí z prémiové damaškové oceli, ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa nejen na sushi. S tradičním japonským...
Prémiový santoku nůž XinZuo Lan B37S 7" je designovým skvostem s čepelí z kompozitní oceli, rukojetí z Pakkawood a skvělou ergonomií.
Speciální nůž Sashimi japonského typu s 300 mm dlouhou čepelí z nerezové oceli ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa na sushi.
Speciální šéfkuchařský nůž Bunka japonského stylu z damaškové oceli s unikátním tříbarevným vzhledem čepele a s ergonomickou osmihrannou rukojetí z Desert...
Speciální nůž japonského typu XinZuo Deba z řady Zhen z nerezové oceli a rukojetí z ebenového dřeva ideální pro vykosťování ryb a pro přípravu sushi. Nůž je dodáván spolu s...
Speciální nůž Sashimi japonského typu s 240 mm dlouhou čepelí z nerezové oceli ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa na sushi.