Doprava zdarma na výdejní místa
Japonský nůž - typ nože, Strana 3

Elegantní japonský typ šéfkuchařského nože (Bunka) XinZuo Zhen PM8O s 8,5" velkou čepelí z damaškové oceli osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu z olivového dřeva a...

Luxusní ručně vyráběný nakiri nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.

Speciální nůž Sashimi japonského typu s 300 mm dlouhou čepelí z nerezové oceli ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa na sushi.

Prémiový santoku nůž HEZHEN Master B30 7" s ručně opracovanou čepelí z damaškové oceli a s designovou ergonomickou dřevěnou rukojetí.

Prémiový santoku nůž HEZHEN Master B30R 7" s ručně opracovanou čepelí z damaškové oceli a s designovou ergonomickou dřevěnou rukojetí.

Ručně vyráběný malý santoku nůž XinZuo 5,5" z řady B46D s unikátní čepelí vyrobenou vrstvením dvou různých damaškových ocelí a rukojetí z pevného dřeva v dárkové krabičce.

Luxusní ručně vyráběný malý Santoku nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.

Santoku nůž XinZuo He B1H 7" s čepelí z damaškové oceli s ručním opracováním pro dokonalé ostří.

Kompaktní malý santoku nůž XinZuo Zhen PM8O s 5,5" velkou čepelí z damaškové oceli osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu z olivového dřeva a buvolího rohu.

Honesuki nůž XinZuo PM8O 6" - tradiční japonský typ nože pro vykosťování a porcování drůbeže. S unikátním tvarem damaškové čepele a s tradiční osmihrannou rukojetí.

Nakiri nůž HEZHEN Master B30 7" s čepelí z prémiové damaškové oceli, ručním opracováním a ergonomickou rukojetí ideální na sekání zeleniny.

Nakiri nůž XinZuo Zhen PM8 6,8" z damaškové oceli s osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu.